Sushi roll

Sushi Roll

Types of sushi, the California roll, perhaps one that is well known among the sushi rolls served in Japanese restaurants around the world. The ingredients are easy to find because we only need crabmeat, mayonnaise, dried seaweed and sushi rice. There is also a sushi roll or makimono, which is easily made by hand. The menu is suitable for appetizers.

Jenis sushi, yaitu gulungan California, mungkin salah satu yang terkenal di antara gulungan sushi yang disajikan di restoran Jepang di seluruh dunia. Bahan-bahannya mudah ditemukan karena kita hanya perlu daging kepiting, mayones, rumput laut kering, dan nasi sushi. Ada juga sushi roll atau makimono, yang mudah dibuat menggunakan tangan. Menu ini cocok untuk makanan pembuka.

Recipes Smoked Salmon Sushi Roll Smoke

Ingredients

2 cups Japanese sushi rice
6 tablespoons rice wine vinegar
6 sheets nori
1 avocado, peeled, seeded and sliced
1 mentimum fruit, peeled and sliced
8 ounces smoked salmon, cut into long slices
2 tablespoons wasabi paste

How to make

Soak rice for 4 hours, drain. Tanak rice in a rice cooker by adding two cups of water. Rice should be in a condition little dry when adding vinegar into it.

As soon as the rice is cooked, mix six tablespoons of rice vinegar into the steaming hot rice. After that, flatten rice on a plate until completely cool.

Place a sheet of nori on top of woven bamboo, and then press a thin layer of cold rice onto the nori. Leaving about 1 cm below the top edge and the edge of the nori, let it not be coated for easy sealing it later. Spotted-Apply the wasabi to the top of the rice, and then stacking the cucumber, avocado and smoked salmon on it. Adjust its position so as to be about 1 cm away from the bottom edge of the nori.

Moisten a slight edge over the nori. After that, the bottom edge of the nori rolls up so tightly curled. Cut the roll into eight pieces and serve. Repeat the process from start to finish all sushi is made.

Bahan
2 cangkir beras sushi Jepang
6 sendok makan cuka beras anggur
6 lembar nori
1 buah alpukat, kupas, buang bijinya dan iris
1 buah mentimum, kupas dan iris
8 ons salmon asap, potong menjadi irisan panjang
2 sendok makan pasta wasabi


Cara membuat
Rendam beras selama 4 jam, tiriskan. Tanak beras di dalam rice cooker dengan menambahkan dua gelas air. Beras harus berada dalam kondisi sedikit kering ketika menambahkan cuka ke dalamnya.
Segera setelah nasi masak, campurkan enam sendok makan cuka beras ke dalam nasi yang mengepul panas. Setelah itu, ratakan nasi di atas pinggan hingga benar-benar dingin.
Taruh selembar nori di atas anyaman bambu, lalu tekan selapis tipis nasi dingin ke atas nori. Sisakan sekitar 1 cm tepi atas dan tepi bawah nori, biarkan tidak dilapisi agar mudah menyegelnya nanti. Totol-totolkan wasabi ke atas nasi, lalu susun mentimun, alpukat, dan salmon asap di atasnya. Atur posisinya agar berada sekitar 1 cm jauhnya dari tepi bawah nori.
Basahi sedikit tepi atas nori. Setelah itu, gulung tepi bawah nori ke atas hingga tergulung rapat. Potong gulungan menjadi delapan bagian lalu sajikan. Ulangi proses dari awal sampai semua sushi selesai dibuat.

Post a Comment

0 Comments