Excellent recipe on this week

SPICED LAMB BURGERS WITH BLUE CHEESE & BACON

Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]

Random Posts (Click Here)?

Gyoza

Gyoza

Derived from the name in Chinese pot stickers, gyoza skin is thin and usually is smaller. We can buy frozen gyoza packages in supermarkets, but is actually more fun to make your own with family and friends.

The process was fairly easy storage, ie, in the refrigerator, or can be processed into vegetable. Meanwhile, for a snack or appetizer, we could use the rest to wrap the cheese gyoza skin.

Berasal dari nama stiker panci di China, gyoza ini merupakan kulit yang tipis dan biasanya berbentuk lebih kecil. Kita bisa membeli paket gyoza beku di supermarket, tapi sebenarnya lebih menyenangkan untuk membuat sendiri dengan keluarga dan teman.
Proses penyimpanannya pun cukup mudah, yakni di lemari es, atau bisa diolah menjadi sayuran. Sementara itu, untuk camilan atau makanan pembuka, kita bisa menggunakan sisa kulit gyoza untuk membungkus keju.

Gyoza recipe

Ingredients
20 pieces of gyoza skins / dumpling ready
cooking oil

Fill dough:
100g beef mince
1 leek, finely sliced
1 clove garlic, grated
1/2 teaspoon sesame oil
1 chicken egg yolk
1/2 teaspoon pepper
1 tsp salt

How to make

If you wear leather dumpling, dumpling skin scissors to round diameter of 8-10 cm.
Stir all contents adoan until blended.
Fill each gyoza skin sheet with 1 teaspoon of dough. Fold it in half and then fold circumference semicircular folds up.
Fry in hot oil until golden brown and a lot and matured.
Remove and drain.
For 20 pieces

Bahan
20 lembar kulit gyoza/pangsit siap pakai
minyak goreng

Adonan Isi:
100 g daging sapi cincang
1 batang daun bawang, iris halus
1 siung bawang putih, parut
1/2 sdt minyak wijen
1 kuning telur ayam
1/2 sdt merica bubuk
1 sdt garam

Cara membuat

Jika memakai kulit pangsit, gunting kulit pangsit hingga berbentuk bundar diameter 8-10 cm.
Aduk semua adoan isi hingga rata.
Isi tiap lembar kulit gyoza dengan 1 sdt adonan isi. Lipat jadi dua lalu lipat keliling sisi lipatannya hingga berbentuk setengah lingkaran.
Goreng dalam minyak panas dan banyak hingga kuning kecokelatan dan matang.
Angkat dan tiriskan.
Untuk 20 buah

No comments: