Gyeran mari

Gyeran mari


Ingredients :

3 eggs, beaten off with salt and pepper
1 carrot, cut into small dice
2 pieces of sausage, cut into matchsticks
Item 1/2 onion, finely chopped
cheddar cheese taste,
little margarine

How to make :

Remember, low heat, heat the margarine in a frying pan teflon. Pour 1/3 of the beaten egg and then immediately sprinkle the desired field types, do not wait for the egg surface hardening. My cheese and onions first. After the bottom of the eggs begin to firm, immediately roll. Set aside on the edge.
Pour 1/2 of the remaining beaten egg, and sprinkle on top sausage governance. Repeat roll in the same manner with the first roll. Then repeat also for the rest of the beaten egg and carrot. Remember, immediately sprinkle stuffing immediately after pouring the egg, so that the stuffing can be attached to the surface of the egg. I got can not stick because eventually naburnya 😷😷😷
After all rolled up, and cook until the stuffing cooked perfectly and the outer surface of the egg rolls rather tawny. If it is, remove and drain briefly. Then potong2 egg if it will be is served.

Bahan :

3 butir telur, kocok lepas beri garam dan merica bubuk
1 buah wortel, potong dadu kecil-kecil
2 buah sosis, potong korek api
1/2 butir bawang bombay, cincang halus
secukupnya keju cheddar,
sedikit margarin

Cara Membuat :

Ingat, dengan api kecil, panaskan margarin pada wajan teflon. Tuang 1/3 telur kocok lalu segera taburkan jenis isian yang diinginkan, jangan menunggu permukaan telur mengeras. Saya keju dan bawang bombay terlebih dahulu. Setelah bagian bawah telur mulai kokoh, segera gulung. Sisihkan di pinggir.
Tuang 1/2 dari sisa telur kocok, dan taburi tata sosis diatasnya. Ulangi menggulung dengan cara yang sama dengan gulungan pertama. Kemudian ulangi juga untuk sisa telur kocok dan wortelnya. Ingat, segera taburkan isian sesaat setelah menuang telur, agar isian dapat menempel di permukaan telur. Punya saya ga bisa menempel karena kelamaan naburnya.
Setelah semua tergulung, masak hingga isian matang sempurna dan permukaan luar telur gulung agak kuning kecoklatan. Jika sudah, angkat dan tiriskan sejenak. Lalu potong2 telur jika akan disajikan.

Post a Comment

0 Comments